skip to Main Content

VERVANGEN VAN RUITEN

Vervangen van ruiten

Hebt u een gebroken ruit als gevolg van een ongeval, een inbraak of vandalisme ? Is uw dubbele beglazing beslagen door condensatie ? Glaswerken JP Brière komt tussen in Brussel en omstreken om uw ruit te beveiligen en te vervangen.

Vervanging van elk type glas

Glas is overal : in ramen, in deuren, in veranda’s, …  Glaswerken JP Brière vervangt alle soorten glas in Brussel en omstreken.

Wij kunnen enkele, dubbele of driedubbele beglazing in uw deuren, ramen en veranda’s vervangen zonder ook de kozijnen te moeten vervangen.

Professionele en kwaliteitsvolle dienstverlening

In geval van glasbreuk, kunt u contact met ons opnemen voor een gratis offerte. Een vertegenwoordiger komt zo snel mogelijk bij u langs om de schade op te nemen, te beoordelen of beveiliging wenselijk is en de nodige maatregelen te nemen. U ontvangt dan een offerte die u aan uw makelaar of verzekeringsmaatschappij kunt voorleggen. Glaswerken JP Brière is al meer dan 30 jaar actief in Brussel en omstreken en wij zijn erkend door alle verzekeringsmaatschappijen voor glasbreuk.

Na de bestelling, komen wij zo snel mogelijk om uw oude beglazing te verwijderen en de nieuwe te plaatsen. U kunt vertrouwen op ons installatieteam voor een professionele en kwaliteitsvolle vervanging van uw glas.

Uw glazenmaker in Brussel en omstreken

Glaswerken JP Brière voert alle soorten glaswerken uit in Brussel en omstreken. Ons installatieteam heeft veel ervaring en kan u helpen bij het plaatsen van uw glas op maat.

Natuurlijk kunt u ook gewoon glas bij ons bestellen en afhalen in onze werkplaats in Ganshoren.

Indien u een gratis offerte wenst, aarzel dan niet om ons een bericht te sturen of ons te bellen.

Back To Top