skip to Main Content

GEZANDSTRAALD GLAS

Gezandstraald glas

Ongeacht u nu kiest voor tekeningen, motieven of geometrische vormen, gezandstraald glas biedt vele mogelijkheden om uw interieur een verfijnde en esthetische uitstraling te geven.

Glas zandstralen

Om glas te zandstralen wordt zand onder hoge druk op het oppervlak van het glas geprojecteerd om een satijnachtig effect te verkrijgen. Eenmaal gezandstraald, wordt het glas doorschijnend en mat. Zandstralen maakt het mogelijk ontwerpen en vormen naar keuze te creëren. Dit maakt het mogelijk om niet alleen logo’s te zandstralen, maar ook patronen, letters, enz.

Gemakkelijk onderhoud van gezandstraald glas

Gezandstraald glas kan worden onderhouden zoals elk ander glas. U kunt het schoonmaken met water en met detergenten. Het gezandstraalde glas zal in de loop der tijd niet wijzigen. Het bewijs hiervan is dat veel oude huizen nog steeds deuren hebben met gezandstraald glas die de tand des tijds moeiteloos hebben doorstaan.   

Uw glazenmaker in Brussel en omstreken

Glaswerken JP Brière heeft een uitgebreide knowhow inzake zandstralen. Ongeacht het een nieuwbouw betreft of de vervanging van een gebroken gezandstraald glas, ons team kan u adviseren en u het juiste product leveren.

Telefoneer ons of stuur ons een bericht indien onze oplossingen u interesseren. We zullen u graag helpen.

Back To Top