Alle glas op maat

GLASWERKEN JP BRIERE

Uw glasexpert in Brussel

Over JP. Brière

Glaswerken Brière is uw betrouwbare partner voor glas op maat in Brussel en omstreken. Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak leveren en plaatsen wij hoogwaardig glas voor uiteenlopende projecten.

Onze expertise omvat een uitgebreid assortiment glasproducten en -diensten. Of u nu glazen deuren, dubbele beglazing, spiegels, douchewanden of glazen balustrades nodig heeft, ons team van gekwalificeerde professionals staat klaar om aan uw behoeften te voldoen. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte

Onze producten en diensten

Glas op maat

Wat het gebruik of de maat ook is, Glaswerken Brière produceert alle soorten glas op maat…

Vervanging glas

Of het nu gaat om een raam met dubbele beglazing, een glazen deur… Ons team van professionals staat voor je klaar.

Ventilatie dubbel glas

Moderne kozijnen met hoogrendementsglas zorgen voor een uitsekende isolatie…

Dubbel glas

Hoogrendementsglas is een geweldige oplossing om de energie-efficiëntie van uw huis of kantoor te verbeteren…

Spiegels

Spiegels kunnen licht en diepte in elke ruimte brengen…

Douchewanden

Transformeer uw badkamer in een luxe toevluchtsoord met onze op maat gemaakte glazen doucheschermen…

Glazen deuren en wanden

Glazen wanden en deuren zijn een geweldige manier om een ​​modern en elegant tintje toe te voegen…

Spatwanden

Een glazen achterwand kan een mooie en praktische toevoeging zijn aan uw keuken…

Glazen balustrade

Glazen balustrades kunnen een vleugje elegantie aan uw huis toevoegen en tegelijkertijd de veiligheid garanderen…

Gratis offerte

Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Glas op maat

Wat het gebruik of de maat ook is, Glaswerken Brière produceert alle soorten glas op maat. Of het nu gaat om een raam, een deur, een spiegel, een tafelbescherming, een leuning of iets anders, wij kunnen het maken.

Vervanging glas

Glaswerken Brière vervangt elk type beschadigd glas. Of het nu gaat om een dubbel glas, een glazen deur, een spiegel of iets anders, ons team van professionals staat voor uw klaar.

Ventilatie dubbel glas

Moderne kozijnen met hoogrendementsglas zorgen voor een uitsekende isolatie. Zozeer zelfs dat ventilatieproblemen kunnen opduiken. Als u binnen te veel vocht heeft, kan het installeren van een ventilatierooster in uw bestaande raamkozijn helpen. Wij leveren en plaatsen ventilatieroosters met dubbele beglazing voor uw bestaande ramen.

Dubbel glas: comfort en energiebesparing

Hoogrendementsglas is een geweldige oplossing om de energie-efficiëntie van uw huis of kantoor te verbeteren. Het vermindert het warmteverlies in de winter en minimaliseeert de warmtewinst in de zomer, waardoor u kunt besparen op uw energiefactuur. Wij leveren en plaatsen superisolerend dubbel glas in bestaande kozijnen om het comfort van uw ruimte te optimaliseren.

Spiegels: weerspiegeling van schoonheid

Spiegels brengen licht en diepte in elke ruimte. Wij leveren en installeren een verscheidenheid aan spiegels die passen bij uw stijl en behoeften.

Douchewanden: luxe binnen handbereik

Tover uw badkamer om in een luxueuse oase met onze op maat gemaakte glazen douchewanden. Ze zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.

Glazen deuren en wanden: een moderne en elegante toets

Glazen wanden en deuren zijn een geweldige manier om een moderne, stijlvolle toets aan uw ruimte toe te voegen en tegelijkertijd een open gevoel te creëren. Of het nu om een kantoor, winkel of woning gaat, wij leveren en plaatsen glazen wanden en deuren op maat van uw behoeften.

Spatwanden: praktische schoonheid voor uw keuken

Een glazen spatwand is een knappe en praktische toevoeging zijn aan uw keuken. Het beschermt uw muren, voegt een vleugje stijl toe en is bovendien hittebestendig en gemakkelijk te onderhouden. Wij leveren en plaatsen glazen spatwanden op maat in alle kleuren.

Glazen balustrade: veiligheid in stijl

Glazen balustrades voegen een vleugje elegantie toe aan uw woning en bieden tegelijkertijd veiligheid. Ze zijn stevig, duurzaam en geven een onbelemmerd uitzicht, waardoor uw meer ruimte creëert.

Gratis offerte

Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Waarom voor ons kiezen ?

Onze expertise

Dankzij onze jarenlange ervaring en knowhow garanderen wij u kwaliteitswerk, met respect voor de veiligheids- en duurzaamheidsnormen. Onze professionele glaszetters zijn opgeleid om zorgvuldig en nauwkeurig met glas om te gaan.

Een betrouwbare partner

Of het nu om een woning, een kantoor of een winkel gaat, Glaswerken Brière is uw vertrouwde partner voor al uw beglazingsprojecten in Brussel en omgeving. We zijn trots op onze uitstekende reputatie en streven er elke dag naar om deze te behouden.

Alles op maat

Glas is een uniek en elegant materiaal dat vele mogelijkheden biedt. Wij zijn in staat om alle type werkzaamheden uit te voeren met alle soorten glas.

Lokale productie

Al ons glas wordt verwerkt in België. Hierdoor hebben we een uitstekende controle over de productkwaliteit en verminderen we tegelijkertijd de milieu-impact van het transport.

Veel gestelde vragen

Welke soorten diensten biedt Glaswerken Brière aan?

Glaswerken Brière biedt een volledig assortiment glaswerken aan, waaronder het plaatsen van hogerendementsglas, het vervangen van beschadigde ramen en het plaatsen alle type glas op maat.

Mijn ruit is stuk, kunt u me helpen?

Ja, Glaswerken Brière kan u helpen. Neem zo snel mogelijk contact met ons op voor een offerte.

Heeft u een spoeddienst?

Neen, Glaswerken Brière biedt geen spoeddienst aan. Indien uw ruit stuk is proberen we u zo snel mogelijk te helpen in functie van onze lopende planning.

Kunt u het glas vervangen in bestaande raamkozijnen?

Ja, wij plaatsen hoogrendementsglas in bestaande raamkozijnen met zowel enkel als dubbel glas. Dubbele vitrages zijn ideaal voor thermische isolatie en geluidsisolatie.

Hoe vraag ik een offerte aan?

Door een bericht te sturen via het contactformulier op deze website of door ons per telefoon te contacteren. Wij helpen u zo snel mogelijk.

Werkt u zowel met particulieren als bedrijven?

Ja wij bieden onze diensten voor alle partijen. Of u nu een raaminstallatie in uw huis of op kantoor nodig heeft, wij staan ​​voor u klaar.