Douchewanden

Producten en diensten

Douchewanden: luxe binnen handbereik

Een glazen douchewand is niet alleen nuttig, het geeft ook en elegante uitstraling aan uw badkamer. Wat de grootte of configuratie van uw badkamer ook is, Glaswerken Brière levert en plaatst op maat gemaakte douchewanden en -deuren.

Een op maat gemaakte douchewand

Elke badkamer is anders. Daarom zijn op maat gemaakte douchewanden zeer praktisch. Er zijn echter een paar basisregels die je in acht moet nemen. Ten eerste moet het glas aan alle kanten worden vastgehouden om verdraaiing te voorkomen. Daarom gebruiken we een profiel, een klem of een stabilisatiestang. Vervolgens moet je ervoor zorgen dat de maat die je kiest in je badkamer past. Als het glas niet door de deur past of niet omhoog kan, is het verloren. Verlies tot slot zowel de praktische als de esthetische aspecten niet uit het oog.

Ervaring en advies

Bij Glaswerken Brière hebben we ruime ervaring met het plaatsen van doucheschermen op maat. Wanneer we langskomen voor een offerte helpen we u om de beste configuratie te kiezen. Hiervoor kunnen we douchewanden en -deuren maken met speciale uitsparingen en snitten.

Heeft u bijzondere esthetische wensen, dan kunnen we iets specialere producten aanbieden. Hier zijn enkele van de mogelijkheden:

 

  • gezandstraald glazen douchescherm
  • getint glazen douchescherm
  • gestructureerd glazen douchescherm

Uw glazenmaker in Brussel en omstreken

Glaswerken Brière kan elk type glazen douchewand maken en plaatsen. Ons installatieteam staat steeds klaar om uw project uit te voeren in zowel Brussel als in de rand.

Bent u eerder een professional of gewoon een doe-het-zelver in hart en nieren, dan kunt u uw materiaal ook bestellen en ophalen in onze werkplaats in Ganshoren.

Gratis offerte

Bel ons of stuur ons een bericht voor een vrijblijvende en gratis offerte.