Wie zijn we ?

In ons meer dan 35-jarig bestaan hebben we een uitstekende reputatie uitgebouwd op het vlak van de levering, de bewerking en de plaatsing van alle soorten glas op maat. Dankzij onze passie voor het vak gaan we samen met onze klanten steeds op zoek naar de meest esthetische oplossing die oog heeft voor de elegantie die glas biedt. Bij het plaatsen besteden we extra aandacht aan de afwerking omdat kwaliteit uiteindelijk ons beste visitekaartje is.

Een beetje geschiedenis

In 1986 beslist glazenmaker Jean-Paul Brière om zijn eigen atelier te openen in Molenbeek. Over de jaren heen bouwt hij een uitgebreid cliënteel van particulieren en bedrijven uit.

De lokalen in Molenbeek worden uiteindelijk te klein en daarom beslist Jean-Paul Brière in 1997 om te verhuizen naar de Jacques Sermonlaan in Ganshoren waar het bedrijf tot op vandaag nog steeds gevestigd is.

Met zijn pensioenleeftijd al ruim overschreden, laat Jean-Paul Brière in 2017 zijn bedrijf over aan Koen Dekoning die vastberaden is om het maat- en kwaliteitwerk van zijn voorganger verder te zetten.

Gratis offerte

Aarzel niet om ons te bellen of een bericht te sturen voor een gratis offerte.