Glas op maat

Producten en diensten

Glas op maat

U hebt glas op maat nodig voor uw tafel, uw meubilair, uw raam, … ? Glaswerken Brière kan u helpen, ongeacht het gebruik, de grootte of de afwerking.

Een ruime keuze aan op maat gemaakt glas

Glas is een product dat vele toepassingen kent. Behalve in ramen wordt het ook gebruikt als deur, plank of zelfs als wandbekleding. Glaswerken JP Brière levert u het glas dat u nodig hebt, op maat en voor elke toepassing. Wij bieden u een ruime keuze aan van op maat gemaakt glas :
V
gestructureerd glas
gewapend glas
gehard glas
gelaagd glas
lakglas
gekleurd glas

Advies op maat

Wij hebben een passie voor glas en delen die graag met u door middel van vakkundig advies om u naar het juiste glas op maat voor uw project te leiden. U wilt bijvoorbeeld een glazen tafelblad, maar u weet niet welke dikte u moet kiezen ? U wenst een glazen deur, maar u weet niet wat de beste samenstelling zou zijn ? Wij hebben antwoorden op al uw vragen die we dan ook met plezier zullen beantwoorden.

Uw glazenmaker in Brussel en omstreken

Glaswerken Brière voert alle soorten glaswerken uit in Brussel en omstreken. Ons installatieteam heeft veel ervaring en kan u helpen bij het plaatsen van uw glas op maat.

Natuurlijk kunt u ook gewoon glas bij ons bestellen en afhalen in onze werkplaats in Ganshoren. Het voordeel van het inschakelen van een ervaren glazenmaker voor uw glas is dat alles op maat wordt gemaakt en u niet met standaardproducten hoeft te werken. En u zult verbaasd zijn dat glas op maat niet altijd duurder is dan standaardglas.

Gratis offerte

Indien u een gratis offerte wenst, aarzel dan niet om ons een bericht te sturen of ons te bellen.