Portes et cloisons en verre

Producten en diensten

Glazen deuren en wanden: een moderne en elegante toets

Glazen deuren en scheidingswanden zorgen voor meer ruimte en helderheid in uw interieur. Qua installatie en vormgeving zijn er heel wat mogelijkheden. Wat uw wens ook is, Glaswerken Brière kan u helpen uw project te realiseren.

Een waaier aan mogelijkheden

We bieden meerdere soorten glazen deuren en scheidingswanden voor alle smaken en configuraties. Afhankelijk van het gebruik en de locatie in uw woning, kantoor of winkel stellen we u de beste oplossing voor. Bij plaatsgebrek kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een glazen schuifdeur in plaats van een scharnierende deur.

Een scheidingswand van gelaagd akoestisch glas of gehard glas. Afhankelijk van je vloer, muren en plafond is het soms beter om te kiezen voor een glazen deur met muurscharnieren in plaats van een deur die scharniert.

Wat de configuratie van uw interieur ook is, wij begeleiden u naar de meest geschikte oplossing. Hier volgen enkele soorten glazen deuren die wij plaatsen:

• glazen deur met vloer- en plafondscharnier
• glazen deur met wandscharnieren
• glazen schuifdeur

Naast het type opening kun je ook de kleur van het glas en de afwerking kiezen. Wat kleur betreft, heeft u de keuze tussen helder glas, extra helder glas, bronsglas, grijs glas of mat glas.

Ook is het mogelijk om patronen of designs op uw glazen deur en scheidingswand te zandstralen of om ze te omringen met een gelakt aluminium frame in de kleur van uw keuze.

Uw glazenmaker in Brussel en omstreken

Glaswerken Brière kan elk type glazen deur en wand maken en plaatsen. Ons installatieteam staat steeds klaar om uw project uit te voeren in zowel Brussel als in de rand.

Bent u eerder een professional of gewoon een doe-het-zelver in hart en nieren, dan kunt u uw materiaal ook bestellen en ophalen in onze werkplaats in Ganshoren.

Gratis offerte

el ons of stuur ons een bericht voor een vrijblijvende en gratis offerte.