Vervanging glas

Producten en diensten

Vervanging glas

Hebt u een gebroken ruit als gevolg van een ongeval, een inbraak of vandalisme ? Is uw dubbele beglazing beslagen door condensatie ? Glaswerken Brière is actief in Brussel en omstreken om uw glas te vervangen.

Vervanging van elk type glas

Glas is overal: in ramen, deuren, veranda’s… Wat voor ruit het ook is, Vitrerie JP Brière vervangt het in Brussel en omgeving.

Wij vervangen enkele, dubbele of driedubbele beglazing in uw deuren, ramen en veranda’s zonder hierbij de kozijnen te moeten vervangen.

Professionele en kwaliteitsvolle dienstverlening

In geval van glasbreuk kunt u contact met ons opnemen voor een gratis offerte. Een vertegenwoordig+er komt zo snel mogelijk bij u langs om de schade op te nemen, te beoordelen of beveiliging wenselijk is en de nodige maatregelen te nemen. U ontvangt dan een offerte die u aan uw makelaar of verzekeringsmaatschappij kunt voorleggen. Glaswerken JP Brière is al meer dan 30 jaar actief in Brussel en omstreken en wij zijn erkend door alle verzekeringsmaatschappijen voor glasbreuk.

Na de bestelling, komen wij zo snel mogelijk om uw oude beglazing te verwijderen en de nieuwe te plaatsen. U kunt vertrouwen op ons installatieteam voor een professionele en kwaliteitsvolle vervanging van uw glas.

Uw glazenmaker in Brussel en omstreken

Glaswerken JP Brière voert alle soorten glaswerken uit in Brussel en omstreken. Ons installatieteam heeft veel ervaring en kan u helpen bij het plaatsen van uw glas op maat.

Natuurlijk kunt u ook gewoon glas bij ons bestellen en afhalen in onze werkplaats in Ganshoren.

Gratis offerte

Indien u een gratis offerte wenst, aarzel dan niet om ons een bericht te sturen of ons te bellen.