Garde-corps

Producten & diensten

Glazen balustrade : veiligheid in stijl

Een glazen borstwering geeft uw woning of bedrijf een ongeëvenaarde strakke, eigentijdse stijl. Glaswerken Brière helpt u bij de realisatie van uw project, ongeacht het type glazen balustrade die u wenst te plaatsen.

Safety first

Een glazen balustrade is zeer esthetisch, maar de belangrijkste functie ervan is u te beschermen tegen vallen. Daarom gebruiken wij alleen gelaagd glas en bevestigingsaccessoires van de hoogste kwaliteit. Afhankelijk van de configuratie van uw ruimte zijn er verschillende ankers voor glazen balustrades mogelijk. Wij bieden de volgende soorten aan :

Glazen balustrades zijdelings bevestigd met afstandhouders
Glazen balustrades verticaal of zijdelings bevestigd met profielen
Glazen balustrades verticaal of zijdelings bevestigd met tussenpalen

Voor iedereen een oplossing

Er zijn verschillende mogelijkheden om een glazen balustrade te maken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een structuur met palen te gebruiken of om een profiel te gebruiken dat aan de grond is bevestigd en dat in bepaalde gevallen kan worden verborgen zodat alleen het glas zichtbaar is. Voor trappen is zijdelingse bevestiging mogelijk met behulp van afstandshouders. Hier zijn enkele van de oplossingen die wij bieden:

• glazen balustrade voor terras
• glazen terrasafscheiding
• glazen balustrade voor overloop
• glazen balustrade voor trappen

Uw glasmaker in Brussel en omstreken

Glaswerken Brière kan elk type glazen balustrade maken en plaatsen. Ons installatieteam staat steeds klaar om uw project uit te voeren in zowel Brussel als in de rand.

Bent u eerder een professional of gewoon een doe-het-zelver in hart en nieren, dan kunt u uw materiaal ook bestellen en ophalen in onze werkplaats in Ganshoren.

Gratis offerte

Bel ons of stuur ons een bericht voor een vrijblijvende en gratis offerte.