Spiegels

Producten en diensten

Spiegels : reflecties van schoonheid

Een spiegel is een essentieel element in uw interieur. Of hij nu louter functioneel is of puur decoratief, u kunt op Glaswerken Brière rekenen om uw spiegel op maat te maken en te plaatsen.

Duurzaam en ecologisch

Al onze spiegels zijn kwaliteitsvol en voldoen aan de milieueisen dankzij een kopervrije metalen coating en een laklaag met laag loodgehalte. Dit neemt niet weg dat ze van hoge kwaliteit zijn. Ze hebben een hoge weerstand tegen corrosie en zijn gemakkelijk te reinigen, zelfs met sterke detergenten.

Onze spiegels zijn ook verkrijgbaar in een beveiligde versie met een plastic folie aan de achterzijde voor gebruik in openbare plaatsen zoals winkels of sportclubs.

Tot slot is hun levensduur uitstekend in vochtige omgevingen zoals keukens of badkamers.

Ruime keuze

U kunt op ons rekenen voor het maken en plaatsen van een spiegel op maat. De keuze is groot, gaande van een eenvoudige heldere spiegel tot een getinte spiegel of een antiek ogende spiegel. Daarnaast heeft u de keuze tussen verschillende diktes en afwerkingen afhankelijk van uw project.

Wat afwerking betreft, bieden wij verschillende oplossingen zoals:

 

  • UV-lijmen van scharnieren of handgrepen op uw spiegel
  • het plaatsen van een aangepaste spiegel in een lijst
  • zandstralen van patronen of ontwerpen naar keuze
  • afschuiningen met de breedte van uw keuze
  • speciale uitsparingen en gaten

Uw spiegelmaker in Brussel en omstreken

Ons installatieteam heeft ruime ervaring met het plaatsen van spiegels. Of het nu gaat om een kleine spiegel voor het toilet, een spiegel voor de badkamer of grote spiegels voor een sportclub of een winkel, wij staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw projecten in Brussel en omstreken.

Voorafgaand aan elke plaatsing analyseren we samen met u welk type spiegel het best geschikt is voor uw behoeften en wat de beste manier is om deze te plaatsen.

Een spiegel wordt vaak direct op de muur gelijmd met een speciale silicone die de verf op de achterkant niet beschadigt. Zo bent u gegarandeerd na verloop van tijd over een onberispelijke spiegel te beschikken.

Badkamer en toilet
Garderobe en hal
Kleedkamer
Winkels
Sportclubs
Wenst u geen plaatsing maar gewoon een spiegel op maat, dan staat ons team in onze workshop/showroom van maandag tot en met vrijdag voor u klaar. Enkele dagen na uw bestelling staat de spiegel voor u klaar.

Voor meer informatie kunt u ons gerust bellen of een bericht sturen.

Gratis offerte

Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte.