Blog

De voordelen van hoogrendementsglas

Hoogrendementsglas is de ideale oplossing om de thermische en akoestische isolatie van uw woning te verbeteren. Dankzij de uitzonderlijke prestaties is het één van de meest populaire keuzes geworden voor huiseigenaren die zich zorgen maken over hun energieverbruik en comfort.
In tegenstelling tot ramen met enkel glas bestaat dubbel glas uit twee glasplaten, gescheiden door een laag lucht of gas. Dit kan het warmteverlies via ramen aanzienlijk verminderen en de energie-efficiëntie van uw huis verbeteren.

Superieure prestatie

Maar superisolerend dubbel glas gaat nog verder en biedt betere thermische prestaties dan standaard dubbel glas. Met een extra laag glas of een speciale coating die op het glas wordt aangebracht, kan superisolerend dubbel glas het warmteverlies verder beperken en de geluidsisolatie in je huis verbeteren.

Het resultaat is een comfortabeler binnenklimaat, waar de temperatuur gemakkelijker kan worden geregeld en het geluid van buitenaf aanzienlijk wordt verminderd. Je kunt genieten van een stiller en warmer huis en tegelijkertijd geld besparen op je energierekeningen.

Gemakkelijk te onderhouden

Naast de uitzonderlijke prestaties is superisolerend dubbel glas ook gemakkelijk te onderhouden en kan het jaren meegaan zonder te moeten worden vervangen. Het is daarom een winstgevende langetermijninvestering voor je huis.

Kortom, als je de isolatie van je huis wilt verbeteren en tegelijkertijd een comfortabelere, stillere omgeving wilt creëren, is superisolerend dubbel glas de ideale oplossing. De superieure thermische en akoestische prestaties, in combinatie met de duurzaamheid en het lage onderhoud, maken het een verstandige keuze voor elke huiseigenaar die zich zorgen maakt over comfort en zijn portemonnee.

Glaswerken Brière vervangt je oude enkele of dubbele beglazing door superisolerend dubbel glas in je bestaande raamkozijn. Klik hiervoor een gratis offerte.