skip to Main Content

VERVANGING VAN ENKELE BEGLAZING DOOR DUBBELE BEGLAZING

Vervanging van enkele beglazing door dubbele beglazing

Om dubbele beglazing in uw woning te installeren is het niet altijd nodig om uw kozijnen te vervangen. In sommige gevallen is het mogelijk om enkel glas te vervangen door dubbel glas in het bestaande kozijn.

De helft van de prijs

Het vervangen van uw enkel glas door dubbel glas in een bestaand kozijn kan veel goedkoper zijn dan het plaatsen van nieuwe vensters. Het is niet ongebruikelijk dat de prijs hiervoor 50% lager ligt dan die voor de volledige vervanging van de vensters. Dit is dus een mogelijkheid die ernstig moet worden bestudeerd, vooral als uw kozijnen nog in goede staat zijn.

Bovendien heeft u bij vervanging van uw enkel glas door dubbel glas in uw bestaand kozijn recht op dezelfde premies als bij de vervanging van uw vensters (Brussels Gewest). Dubbele winst dus.

Kozijnen in goede staat

Om enkel glas te vervangen door dubbel glas in een bestaand houten kozijn, is het van essentieel belang dat uw kozijn in goede staat is. Wij herstellen het bestaande schrijnwerk niet, maar voegen houten elementen toe om het kozijn aan te passen aan de dubbele beglazing.

Als u overweegt uw enkel glas te vervangen door dubbel glas, neem dan contact met ons op. Wij komen bij u kijken wat de mogelijkheden zijn.

Uw glazenmaker in Brussel en omstreken

Glaswerken JP Brière voert alle soorten glaswerken uit in Brussel en omstreken. Ons installatieteam heeft veel ervaring en kan u helpen bij het plaatsen van uw glas op maat.

Natuurlijk kunt u ook gewoon glas bij ons bestellen en afhalen in onze werkplaats in Ganshoren.

Indien u een gratis offerte wenst, aarzel dan niet om ons een bericht te sturen of ons te bellen.

Back To Top